Fotbal

Vrei să știi cum să joci fotbal?

Fotbalul devine din ce în ce mai popular printre jucătorii din întreaga lume, cum să joci fotbal este o problemă care este frecvent discutată. Citiți mai departe pentru a afla tot ce trebuie să știți despre cum să jucați acest joc.

Cum să joci fotbal – Touch and Dribbling

Prima și cea mai importantă abilitate pe care orice jucător de fotbal în devenire trebuie să o dezvolte este atingerea și abilitățile de bază de dribling, care le vor permite jucătorilor să se miște cu mingea la picioare.

Pe măsură ce jucătorii de fotbal se dezvoltă, aceștia vor dezvolta abilitatea de a se deplasa mai repede cu mingea și de a dribla în jurul jucătorilor. Acest lucru este dezvoltat în timpul antrenamentului cu ajutorul conurilor, pe care jucătorii sunt încurajați să le picureze. În cele din urmă, jucătorii vor putea face acest lucru mai repede și aceste abilități pot fi apoi transferate într-o situație de joc de practică.

Cum să joci fotbal – Trecere

Pasarea precisă a mingii este un atribut vital al oricărui jucător de fotbal. Exercițiile, cum ar fi trecerea mingii pe un teren, îl vor învăța pe jucător să facă acest lucru cu precizie, înainte ca jucătorul să învețe cum să treacă sub presiune într-o situație de meci de antrenament.

Cum să joci fotbal – Abordarea

În special pentru apărători, abordarea este unul dintre cele mai importante aspecte ale învățării modului de joc al fotbalului. Acest lucru poate fi dezvoltat într-adevăr doar într-o situație de joc, cu jucători avansați instruiți în arta abordării glisante, care îi vor permite jucătorului să câștige mingea înapoi de la un adversar.

Cum se joacă fotbal – fotografiere

Pentru jucătorii ofensați, tragerea este una dintre cele mai importante abilități. Aceasta se dezvoltă printr-o serie de exerciții „unu la unu” cu un portar, unde jucătorul va fi încurajat să tragă și să înscrie sub presiune.

Cum se joacă fotbal – titlu

Conducerea mingii, deși mai puțin importantă decât lovirea cu piciorul, este totuși un atribut important în orice jucător de fotbal. Învățarea de a conduce eficient mingea, folosind partea corectă a frunții, sărind și bătând adversarii în aer, sunt abilități importante de care va avea nevoie fiecare jucător de fotbal din teren.

Cum să joci fotbal – Exerciții vs. Meciuri de antrenament

Majoritatea jucătorilor de fotbal vor dori probabil să se testeze în meciurile de antrenament, deoarece acestea sunt mai distractive și mai interesante decât antrenamentele repetitive. Cu toate acestea, învățarea modului de a deveni jucător de fotbal trebuie să implice o combinație de exerciții și meciuri de antrenament.

Exercițiile vor fi folosite pentru a ajuta jucătorul să-și dezvolte abilitățile de bază, în timp ce meciurile practice le vor permite să le aplice într-o situație de joc. Doar făcând acest lucru, un jucător de fotbal se poate dezvolta pe deplin.

Cum să joci fotbal – Fitness

La fel ca în orice alt sport, condiția fizică joacă un rol vital în fotbal. Deși mai puțin importante pentru jucători, exercițiile de fitness sunt la fel de importante ca antrenamentele de fotbal și trebuie utilizate pentru a menține forța fizică necesară pentru a fi un bun jucător de fotbal.

Cum să joci fotbal – Practica este perfectă

Cei mai buni jucători de fotbal își perfecționează abilitățile printr-o practică constantă. David Beckham, de exemplu, a petrecut ore în fiecare zi pe terenul de antrenament înainte de a dobândi abilitatea de a îndrepta acele lovituri libere marca. Deși s-a spus că mulți jucători se nasc cu un talent natural pentru fotbal, acest lucru este adevărat doar într-o anumită măsură, iar învățarea modului de a juca fotbal la un standard bun implică o mulțime de practică, precum și muncă și persistență.

Acum știți mai multe despre cum să jucați fotbal și despre importanța practicii și a unui bun antrenor, ce vă împiedică să alegeți un curs de antrenor de fotbal?

Dacă sunteți în căutarea unui antrenor de fotbal online și doriți să învățați cum să jucați fotbal folosind aceleași exerciții de fotbal și antrenament pe care le folosește Premier League Club Everton FC, atunci de ce nu? vizitați Academy.EvertonFC.com astăzi. Veți învăța cum să jucați fotbalul pe Everton Way, în cel mai scurt timp, urmărind videoclipuri și învățând aceleași tehnici de antrenament pe care le folosește Academia Everton.