Fotbal 101

Antrenor de fotbal 101

Dacă sunteți interesat să vă implicați în antrenamentul de fotbal, atunci de ce să nu luați câteva minute pentru a citi articolul următor. Acest lucru va oferi o perspectivă asupra unora dintre lucrurile pe care toți antrenorii de fotbal trebuie să le ia în considerare înainte de a lua sesiuni de antrenament.

Muncă grea și persistență

Antrenamentul la fotbal implică multă răbdare, muncă grea și persistență, nu doar din perspectiva antrenorului, ci și de la jucătorii de fotbal înșiși. Încercarea jucătorilor tăi de la bun început te va ajuta să devii un antrenor de fotbal mai eficient și să devii jucători mai buni.

Filozofie

Există multe școli de gândire diferite despre cum să joci fotbalul. În cadrul ligilor europene populare, există mai multe stiluri de joc contrastante, iar jucătorii care se deplasează între cluburi trebuie să se potrivească și să se adapteze la aceste schimbări. Olandezii, de exemplu, sunt renumiți pentru sistemul lor de „fotbal total”, renumit pentru flexibilitatea și impactul asupra jocului modern. Italienii joacă un stil de fotbal foarte lent, pragmatic, care este în contrast puternic cu ritmul rapid și frenetic din Premier League engleză.

Filozofia de antrenor de fotbal pe care o alegeți pentru echipa dvs. va avea un impact mare asupra performanței echipei dvs. Prin urmare, este vital ca, înainte de a începe, să vă asigurați că aveți personalul potrivit pentru a se încadra în echipa dvs. și că sunt bine pregătiți în ceea ce vă așteptați să realizați. 

lucru in echipa

Fotbalul este foarte mult un joc de echipă, deci este important atunci când antrenezi fotbalul să insufli tuturor membrilor grupului importanța muncii în echipă. Asigurați-vă că toți jucătorii dvs. își cunosc rolul și că în timpul unei situații de joc se sprijină unul pe celălalt. Pentru a avea succes în antrenamentul de fotbal, este important să abordăm orice diviziune internă din cadrul echipei și să ne asigurăm că aceste probleme nu scapă de sub control și au un efect negativ asupra echipei. 

Fitness

Este important să recunoaștem importanța fitnessului în antrenamentul de fotbal. Chiar dacă un jucător este extrem de talentat la fotbal, eficacitatea lor va fi limitată dacă nu are puterea și condiția fizică necesară. Din acest motiv, este important ca, alături de antrenamentele de fotbal și meciurile de antrenament, să implementați rutine de fitness în sesiunile de antrenor de fotbal.

Modele

Toți jucătorii au modele; jucătorii pe care aspiră să-i imite și să fie, ar trebui să îi încurajați pe jucătorii dvs. să afle mai multe despre acești jucători și metodele care au fost folosite pentru a-i antrena.

David Beckham, poate unul dintre cei mai celebri jucători de fotbal, este un exemplu clasic de model de succes. Abilitatea lui Beckham de a marca o lovitură liberă în jurul unui zid de apărători l-a făcut celebru în întreaga lume. Acest lucru, însă, a necesitat multă muncă și practică, lucru pe care antrenorii de fotbal ar trebui să le amintească jucătorilor lor. 

Resurse

Există o mulțime de resurse pe care le puteți folosi, inclusiv cărți și DVD-uri, care pot oferi sfaturi utile și sfaturi despre antrenorul de fotbal. Apariția internetului a însemnat că există acum site-uri web care oferă videoclipuri și sfaturi despre antrenorii de fotbal, de la antrenori de frunte și chiar cluburi de fotbal Premiership.

Acum știți mai multe despre antrenorul de fotbal, dacă sunteți antrenor, veți dori să vă îmbunătățiți metodele, iar dacă sunteți jucător, veți dori să vă îmbunătățiți abilitățile. Deci, ce te oprește ?!