Exerciții de Fotbal

Un ghid pentru exercițiile de fotbal

Fotbalul este cel mai practicat sport din lume. Cu toate acestea, a învăța cum să joci bine jocul necesită multă abilitate și angajament. Pentru a obține acest lucru, majoritatea jucătorilor folosesc exerciții de fotbal pentru a-și dezvolta abilitățile de fotbal.

Aceste exerciții sunt o parte vitală a dezvoltării oricărui jucător de fotbal. Acestea oferă jucătorilor șansa de a învăța abilități pe care apoi le pot aplica în situații de meci. Citiți mai departe pentru a afla tot ce trebuie să știți despre exercițiile de fotbal.

Exerciții de fotbal de bază

Jucătorii de fotbal își vor începe mai întâi antrenamentul și dezvoltarea cu câteva exerciții de fotbal de bază. De obicei, prima abilitate pe care orice jucător de fotbal trebuie să o dezvolte este driblingul. Pentru a ajuta la acest lucru, două exerciții preliminare care sunt de obicei folosite de antrenori sunt „driblingul peste un pătrat” și „driblingul în jurul unui con” exerciții de fotbal. Aceste exerciții nu numai că ajută jucătorii să-și dezvolte abilitățile de dribling, ci și dexteritatea generală și controlul mingii, care sunt abilități vitale pentru orice jucător de fotbal.

Exerciții de fotbal mai avansate

După dribling, etapa următoare este să învățăm cum să ne întoarcem și să ne mișcăm cu mingea și să creăm spațiu. Apoi, după aceasta, vine trecerea, tragerea și abordarea. Sunt câteva exerciții care vor ajuta individul să devină un jucător de fotbal rotunjit. Pe măsură ce un jucător de fotbal devine mai avansat, acesta va participa, de obicei, la următoarele exerciții, care sunt concepute pentru a-și îmbunătăți capacitatea de fotbal generală:

Trecerea și captarea exercițiilor de fotbal

Una dintre cele mai vitale componente ale oricărui jucător de fotbal este calitatea și acuratețea trecerii lor și capacitatea lor de a prinde și de a controla mingea. Unele exerciții de fotbal care sunt menite să îmbunătățească acest lucru includ:

Trecerea înainte și înapoi – Exercițiul de bază cel mai de bază își propune să dezvolte abilitățile de bază de control al mingii și să joace o pasă scurtă și precisă. Pe măsură ce jucătorii devin mai avansați, antrenorii ar putea dori să progreseze la trecerea pe distanțe mai mari.

Cursa de ștafetă de trecere – Acest exercițiu de fotbal implică trecerea și mișcarea între jucători pentru a dezvolta capacitatea jucătorului de a trece rapid și precis sub presiune.

Exerciții de fotbal încrucișate – Antrenorii de fotbal pot folosi ajutoare precum conuri și markere în exerciții concepute pentru a încuraja capacitatea precisă de traversare.

Exerciții de fotbal de fotografiere

Pentru a îmbunătăți tragerea, se folosesc exerciții precum trecerea și tragerea la poartă și driblingul prin conuri și tragere. Acestea ajută jucătorii să dezvolte capacitatea de a trage sub presiune

Aruncări și exerciții de fotbal la cap

Pentru a îmbunătăți capacitatea de aruncare, se folosește în mod obișnuit exercițiul de fotbal „aruncați și prindeți”. Câștigarea antetelor este un atribut important al oricărui jucător de fotbal și pentru a ajuta la acest lucru, abilitatea aeriană și direcția pot fi îmbunătățite cu exerciții precum rutina „aruncare și cap”.

Exerciții de fotbal pentru portari

Portarii au, de asemenea, propriile exerciții de fotbal, concepute pentru a-și îmbunătăți toate aspectele jocului, inclusiv oprirea șuturilor, venirea pentru cruci și comandarea apărării. Aceste exerciții includ exercițiile de fotbal Arc, lateral, lateral și în jos și cu unghi de tragere.

Pentru a îmbunătăți capacitatea și conștientizarea portarului într-o situație de joc, pot fi folosite exerciții de fotbal precum „4 vs.4”, „în interiorul caselor de 18 yard” și „jocul numerelor”.

Precizia și trecerea sub presiune sunt 2 dintre cele mai importante abilități pe care trebuie să le aibă orice portar și există o mulțime de exerciții care sunt destinate dezvoltării acestor abilități.

Acum, că știți mai multe despre exercițiile de fotbal și cum să jucați fotbal, de ce nu ieșiți și nu vă exersați pentru a deveni un jucător de fotbal mai bun?

Aflați cum puteți avea acces la aceleași metode de antrenament de fotbal și antrenor de fotbal [http://academy.evertonfc.com/freetour/], utilizate de Premier League Everton FC. Aflați aceleași tehnici folosind lecții uimitoare de coaching video și aflați mai multe despre toate aspectele jocului de fotbal.

Fie că sunteți jucător, antrenor sau manager, sunteți sigur că veți beneficia de exerciții de fotbal și antrenor de fotbal pe Everton Way.