Strategia de fotbal

Fotbalul este un joc de strategie și tactici complexe. Metoda principală pe care o dezvoltă fiecare echipă de fotbal pentru un meci se numește plan de joc. Fiecare unitate are sute de jocuri de diagrame și tehnici care sunt elaborate în avans pentru situații predeterminate. Aceste strategii sunt procesate și modificate în timpul meciului și la pauză pentru a se adapta la sistemele celeilalte echipe. Cât de bine sunt făcute aceste ajustări determină adesea rezultatul jocului.

STRATEGIA OFENSIVĂ DE FOTBAL:

Fiecare echipă are un stil de joc și o abordare unică a jocului de fotbal. Abilitățile jucătorilor pot influența această strategie sau jucătorii pot fi selectați pentru a se potrivi planului. Unele echipe ofensive de fotbal pun accentul pe jocul de alergare. Linia ofensivă va fi aleasă în funcție de capacitatea sa de a bloca alergările. Receptoarele și capetele strânse sunt adesea și blocanți adepți.
În plus, abilitățile de blocare a alergării și de grabă vor fi luate în considerare atunci când alegeți alergătorii. Chiar și fundașul dintr-o ofensă de opțiune colegială va fi în primul rând un alergător și doar un trecător în scenarii cu distanțe lungi. O încălcare a controlului mingii este un alt nume pentru un atac orientat spre alergare. Conducerea unei echipe cheltuie timp, permițând, de asemenea, apărării să-și revină. Grupurile de alergare pot scădea scorul jocului prin întoarcerea mingii mai rar. Echipele de fotbal care aleargă bine sunt adepte în extinderea jocurilor atunci când sunt în avantaj, dar se luptă să ajungă din urmă când sunt în jos. Alte echipe ofensive de fotbal pun accentul pe aruncare. Linia ofensivă în această situație trebuie să poată trece blocul. În această schemă, abilitățile primare de trecere-prindere ale capetelor strâns, alergătorilor și receptorilor sunt. Un fundaș cu pasi mari este de obicei punctul focal al unei echipe de fotbal care acordă prioritate aruncării. În timp ce folosesc mai puțin timp pe cronometru și sunt mai predispuse la erori, echipele care pasează excelează în a marca rapid și a organiza raliuri. Majoritatea echipelor se străduiesc să fie competente în a trece și a grăbi fotbalul. În funcție de circumstanțele jocului, această abordare echilibrată poate menține apărarea dezechilibrata și permite un joc mai diversificat.

STRATEGIA DE FOTBAL DEFENSIV:

Apărarea fotbalistică de astăzi utilizează o varietate de jocuri și formații pe parcursul unui joc. Linierii defensivi pot varia ca număr de la trei la cinci. Numărul de sprijinitori se poate schimba, de asemenea. În plus, multe echipe pot folosi apărarea cu nichel, care constă din cinci fundași defensivi, atunci când pasează. Blitz-ul este una dintre principalele tactici de apărare a paselor utilizate în fotbal. Când un jucător îl grăbește pe trecător împotriva cursului obișnuit de joc, acesta poate fi un linebacker sau un fundaș defensiv. Multe echipe variază cine și câți bărbați blitze aproape la fiecare joc. Mai mult decât altele, unele grupuri explodează. Cu o baterie, o echipă de fotbal are șanse mai mari să obțină un sac sau să-i acorde fundașului mai puțin timp să arunce mingea. Mai puțini jucători pot opri alergătorii sau pot acoperi receptorii, ceea ce este un dezavantaj. Apărarea proactivă este o tactică defensivă fotbalistică la finalul jocului. Acest lucru indică de obicei că securitatea are un spate defensiv diferit și toată lumea rămâne în fața receptorilor. Ei vor lăsa infracțiunea să facă o pasă scurtă sau să alerge pentru a împiedica accesul extins cu succes.