Echipament de fotbal

Mingea este cea mai importantă piesă de echipament fotbal. Forma sferoidă alungită este interesantă. Această formă distinctivă, care contribuie și la atractivitatea sportului, ajută mingea să se miște bine atunci când este aruncată într-o mișcare în spirală. Fotbal și tricou Mingiile de fotbal de dimensiuni similare sunt folosite la toate nivelurile semnificative de joc, inclusiv NFL, colegii și licee. Circumferința sa măsoară aproximativ 21 de inci, iar lungimea sa este de aproximativ 11 inci. Măsoară 14 până la 15 uncii în greutate. Tinerii mai tineri pot alege dintre mingi mai mici. Acestea pot fi benefice, mai ales pentru copiii mici care învață să arunce mingea. Fotbalul a fost odată construit din vezica de porc, de unde și porecla „piele de porc”. În zilele noastre, majoritatea mingiilor de fotbal sunt fabricate din materiale sintetice sau din piele de carbon.

CASCĂ

Casca este, fără îndoială, cea mai importantă piesă de echipament. Toți jucătorii de fotbal ar trebui să poarte întotdeauna căști, deoarece sportul poate fi mortal. Căptușeala căștii și exteriorul rigid protejează capul jucătorului de vătămare. Masca de față este poziționată în partea din față a căștii. Acest lucru îi permite sportivului să vadă terenul, contribuind și la protejarea feței și a ochilor. Frecvent, pe cască este fixat un apărător de gură. De asemenea, ar trebui să purtați echipament de protecție pentru a vă proteja dinții atunci când jucați fotbal.

PERNE

Echipamentul de fotbal include tricoul, pantalonii și tampoanele pe care le sunt necesare pentru toți jucătorii de fotbal. În funcție de poziția jucată, pot fi utilizate diferite tipuri și grosimi de tampoane. Umeri, guler, șold, coapsă, genunchi, gât, suport atletic, coaste, antebraț și coccis sunt printre protecțiile care ar trebui folosite. Ar trebui să vă consultați părinții și antrenorul pentru a alege locurile potrivite și tipul de tampoane. Poate fi tentant să renunți la unele tampoane pentru a fi mai ușoare sau mai flexibile, dar dacă ești accidentat, nu vei fi un jucător de mare succes.

UNIFORMĂ

Casca, cămașa și pantalonii sunt toate părți ale ținutei de fotbal. Multe echipe variază culorile și stilurile uniformelor lor de-a lungul sezonului și, uneori, pot fi destul de colorate.

VORBIRE

Pentru a facilita identificarea jucătorilor spectatorilor și arbitrilor, tricoul fiecărui jucător poartă un număr. Unele poziții NFL trebuie să aibă un număr care se încadrează într-un interval specific. Un fundaș, de exemplu, are nevoie de un număr între 1 și 19. Următoarea este o listă a locațiilor și numerelor: 1–9: parior, kicker și fundaș 10-19: Punter, kicker, wide receiver și fundaș 20– 29: Safety, cornerback și running back 30-39: Safety, cornerback și running back 40-49: Safety, cornerback, tight end și running back 50–59: Linebacker, linie defensivă și linie ofensivă linii ofensive și defensive de la 60 la 69 Linie ofensivă, o linie defensivă de la 70 la 79 80-89: capăt strâns și receptor lat Linie defensivă, linebacker, 90-99

BLOCURI

Pantofii jucătorilor de fotbal sunt crampoane. Receptorii largi, fundașii și alergătorii vor purta tocuri mijlocii pentru o anumită protecție a gleznelor, dar mai multă agilitate, în timp ce jucătorii de linie poartă frecvent tocuri înalte pentru cea mai bună protecție a gleznelor.